Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Eerste herenmiddag

Beste leden,

De herenmiddag is weer begonnen. We hebben de lange winter achter ons gelaten. De lente is niet alleen het seizoen van bloemetjes en konijntjes maar ook van birdieballen en vechten tegen de parkeerplaats. De eerste twee wedstrijden zijn succesvol verlopen ondanks de uitdagingen met intogolf. Na lang strijden met het systeem hebben we toch kunnen achterhalen wie het beste uit de winterslaap is ontwaakt. 

Eerste herenmiddag van het seizoen

Mark Boone was de speler die het beste speelde na de winter en mag gaan genieten van de High beer, aangeboden door de heren van ‘t Paviljoen. Hij won voor Dimitri Jongeneel en Joris Abelsma de eerste herenmiddag. 

De Neary werd gewonnen door Mark Helfrich, die het borrelpakket van Kwestie van Smaak mee naar huis nam. Rogier de Snoo won de schoenspanners van Prent Verzekeringen met de beste positie na 2 slagen op hole 11. De longest drive werd gewonnen door Freek Vrijhof, hij kon zijn flight verblijden met een meter lange borrelplank.

We hebben een nieuwe sponsor bij de herenmiddag. De jongens van de 19e Hole Podcast reiken petten uit aan de flightgenoten van de winnaar van de parkeerplaats. Dit als troost voor het vele zoeken en wachten dat zij hebben moeten doen. De eerste winnaars van de petten waren Ard Kappert en Alfred Slik die met parkeerplaatswinnaar Jan Volp in de flight zaten.

Tweede herenmiddag

De meest getalenteerde penvoerder die de herenmiddag ooit heeft gehad heeft de commissie inmiddels verlaten. Zonder Dimitri Jongeneel ontstond er een vacuüm dat niet direct is opgevuld. Vandaar dat we twee herenmiddagen in één bericht bespreken. 

De tweede herenmiddag was prooi voor gerenommeerd longhitter Lars Kemperink die naast de eerste prijs ook de longest meepakte. Hij liet met Joep Oude Egbrink en Hans van der Zanden niet de minsten achter zich. Met zowel de meter borrelplank op de dag zelf als de high-beer kan hij goed gaan genieten van de lentemiddagen in ‘t Paviljoen.

De neary was prooi voor herenmiddags eigen Peter Schaap. Hij ontving van het borrelpakket van Kwestie van Smaak en de Learyprijs, de schoenspanners van Prent, waren voor Tim Heere.

Louis Saes won de parkeerplaats en verblijdde op die manier zijn flightgenoten Dimitri en Tim met een extra prijs. Zij ontvingen de felbegeerde petten van de 19e Hole Podcast. 

Het seizoen is begonnen! De kop is eraf! Na de competitieperiode volgen er weer nieuwe wedstrijden op de vrijdagmiddag. Wij nodigen alle mannen van Amelisweerd uit om dit seizoen minstens één keer mee te spelen met Amelisweerds mooiste toernooi!

Met vriendelijke groet,

De herenmiddagcommissie