Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Clubkampioenschappen 2024

Clubkampioenschappen 2024: zorg dat je op tijd bent ingeschreven

De inschrijvingen voor de matchplay en de kleine baan staan open. Die voor de matchplay nog meer heel even, omdat we daar mogelijk voorrondes moeten spelen.

De inschrijftermijn voor de matchplay kampioenschappen, die we houden op 24 augustus,  is open tot 1 mei 2024. De inschrijving wordt dan gesloten zodat we de indeling voor de voorrondes kunnen maken. Schrijf je dus snel in, anders vis je wellicht achter het net!

We roepen vooral de dames die nog geen 50 zijn op om mee te doen! Het is echt een mooie manier om de degens te kruisen met de toppers van de club.

Ook de inschrijving voor de clubkampioenschappen op de Par3 baan zijn geopend. Bij overschrijving gaan de laagste handicappers hier vóór op de hogere. Het kampioenschap is op 8 juni en gaat over twee ronden van 18 holes op de par3 baan.