Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Even voorstellen

Hallo lezers,

Sinds februari ben ik werkzaam als receptiemedewerker bij de glofclub. Dat vind ik leuk om te doen en we hebben een fijn team.Ik heb mijn loopbaan voor het grootste deel doorgebracht in de ICT-branche. Toen mijn vrouw in 2008 kwam te overlijden kon ikdat werk niet meer combineren met de zorg voor twee opgroeiende kinderen. Toen ben ik op zoek gegaan naar werk waarin ik flexibel met mijn tijd om kon gaan en liet ik me omscholen tot webdesigner en freelance journalist, wat ik tot op de dag van vandaag ben blijven doen.

Er kwam ook weer een nieuwe liefde in mijn leven, Sanny. We zijn vorig jaar november getrouwd en hebben een tatoeage laten zetten in plaats van trouwringen. Dat vond ik wel heel spannend om te doen, maar het toont aan waar liefde toe in staat is. 

We hebben gezamenlijk 3 zoons waarvan alleen de jongste nog thuis woont. We zijn woonachtig in Werkhoven. We hebben het gehele huis wat vrouwvriendelijker gemaakt en een flinke upgrade gegeven. Dat was wel nodig na 15 jaar een mannenhuishouden te hebben gehad. Ook de tuin wordt nu aangepakt. Alles wordt opnieuw opgezet, alleen de pergola en de blauwe regen hebben het overleeft. 

Sinds kort ben ik ook toegetreden tot een modern popkoor. Ik heb gemerkt dat ik zowel bij de receptie als op het gebied van zingen nog wel wat te leren heb, maar dat komt allemaal goed.

Richard Thoolen