Buggies

Helaas mogen er geen buggies in de baan.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

De Clubladder(s)

Na een succesvolle pilot op de grote baan in de winter gaan we deze zomer van start met maar liefst twee ClubLadders, zowel op de Grote Baan als op de PAR-3 baan. Voor de duidelijkheid, de PAR-3 ladder is niet alleen bedoeld voor PAR-3 leden, maar voor iedereen die het leuk vindt om zich daar te meten.

Op 13 mei start de 1e ronde en deze competities lopen tot eind oktober. Inschrijven doe je via de ClubLadder app van Sportconnexions (https://sportconnexions.com/nl/). Je speelt matchplay zonder handicapverrekening. In de app zal zowel de Amelisweerd ladder voor de grote baan als de PAR-3 ladder beschikbaar zijn.

In de clubladder bepaal je zelf hoe vaak je wilt spelen. Na initiële plaatsing op basis van handicap koppelt het systeem je per ronde aan spelers van vergelijkbaar niveau en wordt er dus zonder handicapsverrekening gespeeld. De beste komt dus bovenaan, maar het is ook al een eer om boven je golfmaatjes te staan, daarnaast is meedoen natuurlijk ook gewoon al heel erg leuk.

Voor nu verken alvast de app en schrijf je meteen al in. Er volgt binnenkort een  bericht met daarin nadere informatie omtrent de twee verschillende Ladders en tevens de afronding van de WinterLadder.

Tot Ladders!

Eppe Luken en Pieter Baars (PAR-3 commissie)

Dimitri Jongeneel