Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Old Grand-Dad Clubwedstrijd op de UGC Amelisweerd, 30 mei 2024

Vanaf 2019 kunnen alle grootvaders van de Utrechtse golfclub Amelisweerd hun Old Grand-Dad Clubwedstrijd spelen. Dit jaar is dat op donderdag 30 mei 2024.

De Golfclub Amelisweerd heeft zich vanaf 2019 aangesloten bij de OGD. In samenspraak met de seniorencommissie organiseert de OGD de clubwedstrijd.

Vanaf 1 mei kan worden ingeschreven via IntoGolf, staande op de website van de gc Amelisweerd.

De eerste drie geplaatsten van de clubwedstrijd mogen op maandag 22 juli 2024 aantreden op de Golfclub Veldzijde te Wilnis voor de regionale finale. De landelijke finale vindt plaats op 12 augustus a.s. op de Amsterdamse Golf Club

Meld je aan als donateur van de stichting Old Grand-Dad bij de OGDclubconsul; johandenoord@gmail.com of via de website van de OGD, www.oldgranddad.nl

Iedere grootvader (50+) die lid is van een golfclub mag mee doen. Enige soepele voorwaarde is donateur te zijn van de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland. De jaarlijkse bijdrage is minimaal € 25,-, maar meer mag ook.

De stichting Old Grand-Dad organiseert al 50 jaar golfwedstrijden voor de aangesloten grootvader-donateurs. Zij verlenen daarmee een financiële steun aan instellingen die gehandicapte kinderen in de gelegenheid stellen meer te sporten, te spelen en te bewegen, om zo hun bestaan wat plezieriger te maken.

De stichting ontving in 2023 van ruim 6.000 grootvader-donateurs uit meer dan 120 aangesloten golfclubs een bedrag van zo’n € 170.000,00. Er werd in 2023 aan 50 organisaties, die gehandicapte jongeren blij maakten, ruim € 170.000,- geschonken om mooie projecten (mede) mogelijk te maken. Sinds de oprichting 50 jaar geleden, heeft de stichting ruim € 3.4 miljoen aan goede doelen geschonken. De stichting Old Grand-Dad heeft de ANBI status. Zie voor meer informatie de website van de OGD.

Op 30 mei aanstaande willen we ook een organisatie uit Utrecht of omgeving verrassen met een bijdrage van de OGD.

Eén extra activiteit, die in landelijk verband, in 2024 zal plaats vinden op de golfclub Amelisweerd is een wedstrijd voor golfende grootvaders, die lid zijn van de ANWB. Deze landelijke wedstrijd zal op maandag 22 juli a.s. plaats vinden om donateurs te werven onder de ANWB leden.

Heb je vragen of wil je je aanmelden als donateur bel me dan op of mail me,

Johan de Noord, OGD clubconsul (0611868780)