Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

ClubLadder

ClubLadder,

Allereerst ere die Tim Heere toekomt want hij was de beste speler van onze WinterLadder. Er werden 69 spannende matchplay wedstrijden gespeeld waarin Ronald Valkenburg maar liefst 11 maal ten strijde trok en Monica Klink de snelste stijger was. Voor hen ligt bij de receptie een mooi prijsje klaar.

De ClubLadder hoor ik jullie denken, hoe werkt dat dan? Alle leden van Amelisweerd kunnen zich inschrijven. We starten op 13 mei, maar je kan je ook lopende het seizoen nog inschrijven. Je ‘komt dan binnen’ in de bandbreedte van je handicap categorie en daarna kan je stijgen en dalen. Alle regels zijn terug te vinden in de App en als je er niet uitkomt dan is er ook een contactmogelijkheid aldaar om je vragen te stellen.

UGC Amelisweerd golfladder (sportconnexions.com)

Inschrijving is gratis, we doen ons best om nog wat leuke prijsjes bij elkaar te sprokkelen. Gedurende het seizoen wordt de tussenstand in de nieuwsbrief en in het clubhuis gepubliceerd. De eindprijs is eeuwige roem in de vorm van vermelding op heus bord, naast alle andere grote kampioenen, in ons clubhuis.  

Een eer om dus echt voor te willen strijden en dat doen we op de volgende wijze. Matchplay zonder verrekening. Je speelt, zo vaak als jij wilt,  tegen spelers van hetzelfde niveau, doe je het goed dan worden je tegenstanders ‘beter’ doe je het slecht dan worden je tegenstanders ‘zwakker’. De ClubLadder winnen is dus voor de hele groten, maar boven je golfmaatjes staan wordt natuurlijk ook al een ding.

In geest van matchplay geven we deelnemers onderling de ruimte om er zelf uit te komen. De keuze voor negen of achttien holes staat vrij en mocht je daar niet uitkomen dan gooi je maar een tee op. Van welke tees men speelt mag men ook zelf bepalen, het advies van ClubLadder om rood vs. geel te doen is over het algemeen een goede leidraad, maar spelers onder de handicap 9.4 geven wij toch het advies om vanaf de backtees te spelen.

Tot Ladders,

De Commissie