Onze baan

Maandag t/m woensdag (15 t/m 17 juli) worden de greens geprikt en nagerold voor minimale overlast. Het is daarom mogelijk dat men tijdens de ronde één wintergreen treft.

De oefengreen bij het clubhuis is momenteel buiten gebruik.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Welkom bij Jeugd Golfclub Amelisweerd

Welkom bij de Jeugd Golfclub Amelisweerd, waar golfen meer is dan alleen een sport – het is een avontuur vol plezier, vriendschap en prestaties! 🏌️‍♂️🌟

Met meer dan 80 actieve jeugdleden tot 18 jaar bruist onze club van energie en jeugdig enthousiasme. Onze zondagse en vrijdagse groepslessen en baantrainingen zijn dé hotspots voor golfplezier, waar jonge talenten samenkomen voor een golfsessie vol dynamiek.

Bij Jeugd Golfclub Amelisweerd draait het niet alleen om het verbeteren van je golfswing, maar ook om het creëren van onvergetelijke ervaringen. Van opwindende jeugdwedstrijden tot de jaarlijkse nachtwedstrijd en zelfs een episch bezoek aan de Dutch Open – bij ons is golfen een avontuurlijke reis!

Onze jeugdcommissie heeft één missie: een jeugdprogramma bieden waarin onze jonge leden niet alleen groeien als golfers, maar ook als sportieve en sociale individuen. Met lespakketten variërend van START (stap 1: leren golfen) tot GEVORDERD (hc 28 en lager), bieden we niet alleen groepslessen maar ook unieke trainingsmomenten, begeleid spelen op de baan, en stimuleren we deelname aan spannende competities.

Bij Amelisweerd ben je in goede handen, met vier toegewijde golfprofessionals die niet alleen de technische aspecten van je swing perfectioneren, maar ook aandacht besteden aan golfregels en etiquette. Je vooruitgang wordt op de zondagen gevierd met gave tas labels, waarbij het bereiken van Albatros het ultieme doel is!

Maar we gaan verder dan alleen sportieve ontwikkeling. Onze jeugdcoaches ondersteunen diverse activiteiten en besteden aandacht aan belangrijke waarden zoals respect en eerlijkheid. Want bij Jeugd Golfclub Amelisweerd bouwen we niet alleen aan golfvaardigheden, maar ook aan karakter.

Sluit je aan bij ons jeugdige golfavontuur – waar elke swing een stap is naar plezier, vriendschap en succes op en buiten de baan! ⛳🌈 #GolfplezierBijAmelisweerd #JeugdGolfAvontuur

Wil je weten of golf ook iets voor jou is? Dan mag je het gewoon komen proberen. Neem dan contact op met David Mathieu info@mathieugolf.nl voor de lessen op de vrijdag. En wil je graag op de zondag komen proberen neem dan contact op met Marieke Zelsmann info@mariekezelsmann.nl

Heb je andere vragen over jeugdgolf bij Amelisweerd? Neem dan gerust contact op per e-mail via jeugdcommissie@amelisweerd.nl.

Heb je andere vragen over jeugdgolf bij Amelisweerd?

Neem dan gerust contact op per e-mail via jeugdcommissie@amelisweerd.nl.