Oefengreen

De oefengreen bij het clubhuis wordt flink onder handen genomen, dit zal naar verwachting nog wat tijd in beslag nemen.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Van de vertrouwenspersoon

Van de vertrouwenspersoon Elma Sandee
Er wordt vaak gedacht dat je pas naar een vertrouwenspersoon gaat wanneer je te maken hebt met ‘zwaar’ grensoverschrijdend gedrag. Er zijn echter heel wat mensen die niet met plezier aan een wedstrijd of competitie deelnemen door het intimiderende gedrag van anderen.  Denk daarbij bijvoorbeeld aan het worden genegeerd door of het krijgen van vervelende opmerkingen van flight- of teamgenoten. Bij deze de oproep aan iedereen om ook de andere spelers het plezier in de baan te gunnen. En kom naar me toe wanneer je met intimiderend gedrag te maken hebt (gehad), zodat we samen kunnen kijken wat ermee te doen om herhaling te voorkomen.