Oefengreen

De oefengreen bij het clubhuis wordt flink onder handen genomen, dit zal naar verwachting nog wat tijd in beslag nemen.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

NK voor golfers met een beperking

13 MEI 2024 / van de disabled commissie

Op 11 en 12 mei 2024 hebben we op onze baan het Nationaal Kampioenschap Golfers met een beperking, voor het derde jaar mogen organiseren in samenwerking met de NGF. Het was een daverend succes met een mooie derde plaats voor onze eigen Pieter Bleijerveld in de B-Categorie Heren.

Het weer was fantastisch en vanuit de spelers en de organisatie hebben we voornamelijk lovende woorden gehoord. (Er waren wel wat opmerkingen over de greens waarop Susanne van Daal opmerkte: “Jullie klinken net als onze leden”).

De lovende woorden waren gericht op hoe mooi de baan er bij ligt en zeker niet in de laatste plaats op het werk van de vrijwilligers. Namens de deelnemer, de NGF en Amelisweerd wil ik de greenkeepers enorm bedanken voor hun inzet om de baan NK-waardig te maken. En last-but-not-least wil ik alle vrijwilligers enorm bedanken

voor hun inzet tijdens deze prachtige wedstrijd. Anke, Aty, Aurelia, Bert, Danielle, Ellie, Emmigje, Eric, Erna, Fransjoost, Ger, Gert, Gertie, Hans, Ilonka, Irma,
Janneke, Jette, Karen, Madeleine, Marcel, Marco, Marieke, Marion, Martin, Maurice, Mirzet, Nikki, Ria, Sylvia, Willemijn en Yvonne, jullie bijdrage aan
het succes van dit evenement is van heel groot belang geweest.

Zonder de flight begeleiders, spotters en reserve vrijwilligers was deze wedstrijd een stuk minder soepel verlopen en had Tycho Kuiper (de winnaar van de A-Categorie Heren) naar eigen zeggen een hoop minder ballen teruggevonden.

Dus bij deze: Vrijwilligers BEDANKT!

We mogen als Uterchtse Golfclub Amelisweerd terugkijken op 3 zeer geslaagde NK’s en als vrijwilligers coördinator kan ik zeker zeggen dat ik trots ben op wat we samen hebben neergezet.

Ten slotte zijn hier nog een paar foto’s genomen door Ilonka Tersteeg die een mooi beeld geven van de wedstrijd