Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

ClubLadder

We zijn nu twee maanden bezig met de ClubLadder en hebben al veel interessante pairings en wedstrijden gezien. Je vraagt je misschien af, hoe werkt het? Alle leden van Amelisweerd kunnen zich inschrijven. We zijn op 13 mei gestart, maar je kunt je gedurende het seizoen nog aanmelden. Je komt binnen in je handicapcategorie en kunt daarna stijgen en dalen. Alle regels staan in de app, waar je ook je vragen kunt stellen.

Inschrijving is gratis, en we proberen leuke prijsjes te regelen. De tussenstand wordt in de nieuwsbrief en in het clubhuis gepubliceerd. De eindprijs is vermelding op het kampioensbord in ons clubhuis, een eer om voor te strijden.

Je speelt matchplay zonder verrekening, zo vaak als je wilt, tegen spelers van hetzelfde niveau. Doe je het goed, dan worden je tegenstanders beter; andersom worden ze zwakker. Alleen de beste matchplayer kan de ClubLadder winnen, maar boven je golfmaatjes staan is ook al een prestatie.

Deelnemers bepalen samen of ze negen of achttien holes spelen. De keuze van tees is vrij, maar spelers onder handicap 9.4 adviseren we vanaf de backtees te spelen.

Tot Ladders, De Commissie

UGC Amelisweerd golfladder (sportconnexions.com)