Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

Vijftig jaar OGD

In het 10e lustrumjaar van de Old Grand-Dad (OGD) wordt in alle regio’s een extra aansprekend project ondersteund. Daarnaast zijn er met zorg nog twee projecten met een landelijke uitstraling uitgekozen, die de OGD met een bijzonder bedrag van € 25.000,= elk, gaat helpen.

Eén van de projecten wordt samen met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) opgezet.

Met speciaal daarvoor getrainde golfpro’s zet de NGF bij zeker zeven golfclubs, allen met een Old Grand-Dad afdeling, speciale kennismaking clinics op voor jongeren met een fysieke beperking. Op die manier kunnen zij, net als wij, plezier beleven aan onze mooie sport.

De clubs die mee gaan doen zijn:

De Haarlemmermeersche,
Golfclub Capelle,
Golfclub Princenbosch,
Golfclub De Keppelse,
Golfclub De Eindhovensche,
Golfclub De Gelpenberg
en Golfclub Amelisweerd.

Bij onze golfclub vindt op zaterdag 7 september a.s. de aftrap van dit project plaats, met een clinic, die verzorgd wordt door de PGA Professional van Amelisweerd: Egbert Nieboer.

In de NGF-Nieuwsbrief van deze maand, schenkt de NGF aandacht aan de officiële totstandkoming van de overeenkomst op 14 augustus jl., waarbij ook de OGD cheque werd overhandigd. Ik ben blij met deze aandacht, die onze stichting en ons werk nog zichtbaarder kan maken in de golfwereld en daarmee hopelijk nieuwe donateurs aantrekt.