Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

Nieuwe commissaris baan

Op de ALV van 22 mei jl. ben ik toegetreden tot het bestuur als commissaris baan.  Een mooie uitdaging om samen een baan met karakter(s) verder te ontwikkelen.

Ik woon samen in Utrecht met mijn partner Christine. We hebben 2 zoons, waarvan de oudste nu uitwonend studeert en de jongste nog op de middelbare school zit. We hebben enkele jaren met het gezin in Mexico Stad gewoond, waar mijn partner een mooie kans kreeg. Het was een interessante en leerzame tijd voor het hele gezin. Bij terugkomst werd ik in 2015 lid van de UGA en sinds enkele jaren lid van de baancommissie. Ik zal binnenkort ook het stokje van Ed Achterberg, voorzitter baancommissie, overnemen.

In de afgelopen periode zijn er de eerste stappen gezet om samen met de hoofdgreenkeeper kwaliteitscriteria vast te stellen. Zo houden we elkaar scherp. Ik heb een holistische manier van kijken en streef naar een oplossingsgerichte energie in samenwerking. Mijn DNA is gericht op willen verbeteren en dan is het beoefenen van het golfspel een uitdagende hobby. Het gaat nog steeds elk jaar een beetje beter. Wat mij, net als in performance coaching, fascineert in het golfspel is de mentale kant. Ons denken en wat we vinden cq ervaren beïnvloedt ons handelen. Belangrijk voor mij als commissaris baan is vooral de feedback van onze leden en gasten over het spelen op de kleine en de grote baan. Aarzel niet om dit met ons te delen (baancommissie@amelisweerd.nl).

Alfred Slik

Commissaris baan