Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

1840 Jaartrofee

Op zaterdag 2 september nam de ( in sommige gevallen nabije ) toekomst van het golf het tegen elkaar op om te bepalen wie de allereerste officiële 1840 Jaartrofee een jaar lang aan zijn of haar buren mag showen. Met een van de favorieten in Zuid Korea rook iedereen de kans om er met deze prestigieuze prijs vandoor te gaan.

Naast een wisselbeker en voor plek 1 tot en met 3 een medaille kreeg de winnaar ook business seats voor een wedstrijd van FC Utrecht. Dit met dank aan Adinda die we hier dan ook graag in het zonnetje zetten. Adinda, bedankt!

Ondanks het mooie weer speelde de baan niet altijd even makkelijk. Of dit nou aan de hoge rough lag, of aan de vorm van de dag laten we maar even in het midden. Toch wisten een aantal mensen een mooie score neer te zetten, met de volgende uitslag als gevolg: Casper Tjoa sloeg zichzelf met 35 punten naar een keurige derde plaats en is daarmee meteen iemand om in de gaten te houden voor de toekomst. Mark Boone pakte een welverdiende tweede plaats. Met scherp course management speelde hij 37 punten bij elkaar. Degene die het beste met de druk om wist te gaan, is iemand waarvan we weten dat ze verschrikkelijk goed kan golfen. Een ronde level par leverde Suus van Daal de winst op. De gouden plak en wisselbeker hebben zo een verdiende winnaar.

De 1840 groep is veel op te club te vinden en er wordt regelmatig geborreld na een gezellige ronde.  Na de prijsuitreiking werd er dan ook lekker geborreld op het terras en werden de nodige daghappen genuttigd, zo zien we het graag!