Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Swinkels van ‘t Vat

De nazomer zomerde nog wat door op wat wel de mooiste wedstrijd van ’t jaar wordt genoemd. Een Shotgun met 84 mannen, na afloop gratis bier van 0 tot 12%, hamburgers en sateetjes tegen een vriendentarief van ’t Paviljoen. Wat wil een man nog meer? Winnen natuurlijk.

En er waren winnaars. Charles Starmans won met 41 punten de stableford wedstrijd en werd enthousiast toegezongen door de familie Swinkels met een liedje over een geel duikbootje. Het gehele terras zette vervolgens uit volle borst in om de feestsfeer nog wat te verhogen!

Gefeliciteerd Charles een knappe prestatie!

De tweede hoofdprijs gaat naar de ons welbekende Robert Moerland die bruto (stableford – playing handicap) het sterkste was. Robert mag samen met Charles onze club vertegenwoordigen op de finaledag. Namens Amelisweerd, zet je beste beentje die dag voor,  hoofdprijs is namelijk een Buggy voor onze club. 

Speciale prijzen waren er voor Dimitri Jongeneel met een exceptionele drive en Marco de Kruijf had een perfecte afslag op hole twee met een hoge en kwalitatief uitstekende balvlucht en dito resultaat.

Thijs Thijssen de chef van de Swinkels golffamilie had groot genoegen om de parkeerplaats met veel bombarie aan te kondigen en uit te reiken aan Jago Steenhoff. Jago had gewoon een keertje zijn dag niet. Dat gebeurt iedereen wel eens. Met 10 stableford punten was het humeur van Jago eigenlijk nog helemaal niet zo slecht. Jago, je bent een goed verliezer die niet wegloopt en zelfs nog een fijne speech aflevert. Bravo!

Dimitri Jongeneel, Mark Helfrich, Peter Schaap, Joris Abelsma en Michiel Dirks