Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Laatste Play & Eat Par-3

De laatste zomer Play & Eat op 20 september o.l.v. de Par-3 comissie had dit keer een moeilijke start, maar gelukkig veel aanmeldingen en als rots in de branding stond daar weer Aris , die meteen alles in goede banen wist te leiden! Het weer was uitstekend om er een gezellige avond van te maken en er werd dan ook met verve gestreden om de hoofdprijs. Tot mijn grote verrassing won het team van Pauline, Nel en Anke de wedstrijd met 28 slagen. Het lukte dit team toch maar even een birdie te maken en twee “nearly birdies”. Het team bleek dus deze avond onverslaanbaar en ik , als Ajax-man, kon er “gelukkig” niet bij zijn om die Feyenoord hooligan met haar team te zien winnen. Ik was in “zwaar weer“ gesprek met Steijn en Sven “Mislukdat”!

Ex aequo op plaats twee eindigden de teams van Marie en Arie en Agnes/Aty/Frans.
Daarna werd er nog gezellig gegeten in het clubhuis en komen de Play & Eat activiteiten het volgend jaar weer zeker terug!

Op de foto zag ik tot mijn “groot verdriet en schrik”  dat Aris aan Hooligan Nel een Feyenoord toilettasje had gegeven als prijs!!!Gelukkig is deze “kelk aan mij voorbijgegaan!” Heeft  Aris dit vreselijke tasje op de rommelmarkt gevonden??

Toch van harte gefeliciteerd met jullie overwinning Pauline, Nel en Anke!
De volgende uitdaging voor onze Par 3 leden is op vrijdag 29 september en wel de Stokkenwedstrijd.” Voor meer informatie in de wedstrijdkalender.