Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Competitie 2024

De golfcompetitie is van start
Amelisweerd is trots, zowel bij de Dames, als bij de Heren op het hoogste niveau in de Hoofdklasse 36 holes vertegenwoordigd te zijn .

Op zaterdag 27 april en zaterdag 4 mei spelen resp. de Heren- en Dames Hoofdklassen 36 holes op Amelisweerd. Als u top golf wilt zien is dit de kans om, zowel bij de Heren als de Dames te komen kijken.

Competitie spelen is altijd populair op Amelisweerd, we hebben dan ook 23 teams die  zullen meedoen aan de competitie voor de grote baan en voor het eerst zullen 2 teams deelnemen aan de par 3 kortebaan competitie. Qua wedstrijdformaten hebben we 36 holes, 27 holes en 18 holes competitie. Behalve de singles worden er, dubbels gespeeld. Foursome voor de 36 holes en greensome voor de 27 en 18 holes competities.

De thuiswedstrijden zullen vanaf 4 april tot en met 5 mei plaatst vinden op de donderdagen, vrijdagen, zaterdag en met name de zondagen. Hierdoor zal de mogelijkheid om starttijden te boeken met name op de zondagen en de beide genoemde zaterdagen beperkt zijn. Op 12, 18 en 25 april zijn er géén competitie wedstrijden op Amelisweerd. Op vrijdag 5 en 12 april vindt de par 3 competitie plaatst op de par 3 baan.