Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Eerste gezelligheidsrondje

Op 30 maart vond het eerste gezelligheidsrondje voor nieuwe leden en mentoren plaats. 21 deelnemers liepen op lus A of B en nog eens 10 deelnemers speelden één of twee rondjes kleine baan. Texas scramble was de spelvorm, zodat iedereen een bijdrage kon leveren aan de mooie teamscores die gemaakt zijn.  Elke flight werd begeleid door een ervaren mentor om de nieuwe leden op weg te helpen.

Lus A werd fantastisch gespeeld, met één slag verschil won de flight van Lydia Levelink, Peter Dekkers en Corwin van Schendel.

Op lus B won de flight van Loes van der Zanden, John Simons, Henk Hylkema en Roeland Abbingh die op het laatste moment kon aanschuiven in deze flight. Het geheim van onze flight was dat ieder op zijn beurt een fantastische bal sloeg en ook altijd op het juiste moment. Een sterrenteam.

Op de par 3 baan won de flight van Florence Mittendorff, Lia Brouwer, Emile van Ewijk en Auke van Wersch met gemak van de andere twee flights.

Na afloop bleef nog een gezellige groep eten in het Paviljoen. Een geslaagde middag.

Voor wie na het lezen van dit verslag ook zin krijgt om mee te doen. Voor alle nieuwe leden die de afgelopen twee jaar lid zijn geworden of zijn overgestapt van de par 3 baan naar de grote baan,  er zijn nog drie kansen dit jaar:

Zondag 19 mei, vanaf 15.20

Zaterdag 13 juli, vanaf 15.20

Zondag 13 oktober, vanaf 15.20

Noteer de data vast in de agenda, drie weken voor het gezelligheidsrondje staat de inschrijving open via de wedstrijdkalender op de site. Mocht je vragen hebben mail dan met:

nieuweledencommissie@amelisweerd.nl