Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

BCA-competitie van start

De Business Club Amelisweerd bestaat uit bedrijven die zijn aangesloten bij Golfbaan Amelisweerd. De BCA telt zo’n 30 leden en speelt gedurende het seizoen een eigen competitie, waarbij er vooral wordt gestreden om de eer. De competitie start en eindigt altijd met een 18 holes wedstrijd, verder worden er over het algemeen 9 holes wedstrijden gespeeld. Daarnaast vindt er jaarlijks een uitwisseling plaats met een andere golfclub.

Woensdag 17 april was het tijd voor de kick-off van 2024. Een nogal stormachtige kick-off kunnen we wel concluderen. Vanwege de regen, hagel en harde wind viel de start letterlijk in het water. Gelukkig klaarde het later op en werd de wedstrijd alsnog gespeeld. Een warm drankje tussendoor, een heerlijke aspergesoep achteraf en een gezellig diner in het paviljoen deden de stormachtige start snel vergeten. Het team van Arval wist de meest punten te behalen en won de eerste BCA-wedstrijd, op de voet gevolgd door het team van Amplixs. 

Wellicht heeft u een bedrijf of kent u bedrijven, die geïnteresseerd zijn in deelname aan de business competitie. Vraag gerust naar de mogelijkheden via sales@amelisweerd.nl.