Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

Derde Herenmiddag

Geachte Heren van de Herenmiddag,

17 mei 2024:

Na de competitie werd er op de derde Herenmiddag  weer vrolijk op los geslagen.

Het weer was net zo onvoorspelbaar als menigeen op de baan, met wederom mooie prijzen variërend van de “longest drive tot de shortes way to the losers place”.

Het was weer als vanouds, vrolijke gezichten, fantastische verhalen over de perfecte slagen (de missers onbesproken)  en scores.

Dit allemaal in het bijzijn van kennissen, vrienden en lotgenoten op hole 19, uiteraard met de bekende bitterballen en een drankje.

Een score van 38 punten is gezien het deels onbestendige weer (en het soms wat hoge gras 😊)  een hele prestatie te noemen. Die werd gewonnen door Robin Heitzman gevolgd door twee deelnemers met ieder 36 punten te weten Nick Petty (Nr 2) en Merijn Gerritsen (Nr 3).

Robin werd hiervoor beloond met een High Beer (van ‘t Paviljoen) en hij trakteerde alle deelnemers op een drankje om zo op zijn succes een proost uit te brengen, top!

Wie dacht dat het daarbij bleef, uh fout: Robin was ook op de neary  meedogenloos en nam naast de High Beer ook het borrelpakket van Kwestie van Smaak mee naar huis.

De shortest way to the losers plek werd een prooi voor Wouter Hagemeijer, die nu via de longest way het clubhuis kan bezoeken met een totaal van 15 hele punten.

De teamgenoten van Wouter werden getrakteerd op de witte petten van 19de hole Podcast.

Proficiat, nog twee keer opeenvolgend deze mooie prijs verschalken en de bokaal kan definitief mee naar huis.

Wie vandaag de “longest” had was Robert Moerland, net voor het water op 17 is inderdaad de perfecte slag, die hiermee de meter borrelplank veilig stelde.

Blijft de leary, die door Tim Heere werd gewonnen en zich verzekerde van mooie schoenspanners van Prent verzekeringen.

Volgende herenmiddag staat gepland op 31 mei a.s. en de inschrijving is open!