Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

Vind jij het ook zo fijn wanneer je op een andere baan gastvrij ontvangen wordt en een korte toelichting krijgt op de local rules, waar de schuilhutten, toiletten en de watertappunten in de baan zijn?

Dat willen wij graag ook bij Amelisweerd realiseren voor gasten en leden.

Daar kun jij ons bij helpen als ontvangst- en baan marshal. De laatste kennen we al, maar de eerste zien we bij andere banen steeds meer en dat gaan wij bij Amelisweerd ook invoeren. Dat is echter alleen mogelijk met voldoende vrijwilligers.

Daarom doen we een beroep op je om 1 of 2 keer per maand een dienst van 2 of 4 uur te draaien (meer inzet mag natuurlijk altijd).

Het is leuk, je komt veel nieuwe mensen tegen, je zorgt dat alles in de baan soepel verloopt en doorloopt bij de start. En niet geheel onbelangrijk: je spreekt mensen aan op wat je ziet gebeuren, waarbij je vooral positieve feedback geeft.

Wil jij je inzetten voor de club, heb je per maand ergens 2 of 4 uurtjes over en ben je gastvrij? Dan hebben wij een ‘baan’ voor jou!

Meld je dan aan als ontvangst- of baan marshal, wordt gastvrouw/heer voor zowel gasten als leden en zorg dat iedere ronde een feestje voor hen is.

Aanmelden kan bij Machteld Spork of via email marshal@amelisweerd.nl