Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

Prijswijziging buggy’s

Prijswijziging buggy’s per 1 juli 2024

Op Amelisweerd hebben we acht buggy’s in de verhuur. Het doel is om minder valide golfers zo lang mogelijk in staat te stellen te kunnen blijven golfen, tegen een aanzienlijk lagere prijs dan geldt voor reguliere verhuur.
Voor de prijsstelling hanteren wij al jaren de prijzen van Stichting Handicart voor pashouders van deze Stichting. Per 1 juli 2024 zullen de prijzen die de stichting hanteert, als gevolg van alle prijsstijgingen wijzigen en dit zullen wij ook op Amelisweerd doorvoeren.
Per 1 juli hanteren wij de volgende prijzen:
1 gebruiker met handicartpas € 6,00
2 gebruikers, beide met pas € 8,00 (2 maal € 4,00)
1 gebruiker met pas en 1 gebruiker zonder pas € 17,50

De prijzen gelden uitsluitend, wanneer er een pas van Stichting Handicart getoond kan worden. Wij vragen hier ook om. Wanneer deze pas niet getoond kan worden, bedragen de kosten voor de huur van een buggy € 30,00.

Wij proberen de prijzen voor de verhuur van de buggy’s zo laag mogelijk te houden. Helaas nemen de kosten voor de buggy’s aanzienlijk toe door de hoge kosten voor reparaties. Met regelmaat wordt er schade gereden aan de buggy’s,
maar slechts zelden wordt dit gemeld. Wij doen een dringend beroep op de gebruikers van de karren om veroorzaakte schade te melden bij de receptie. Dit valt vrijwel altijd onder de aansprakelijkheid verzekering. Zo kunnen we samen de kosten in de hand houden.

Daarnaast is de wijze waarop je een handicartpas aanvraagt gewijzigd, het gedeelte wat Amelisweerd betreft, zie hiervoor: handicart-pas-aanvragen