Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

Gevonden……..?!?

Vanochtend vroeg weer richting Bunnik,  naar ons “Tropisch Paradijs Amelisweerd “, waar ik ingeschreven stond voor de ochtendsessie als marshal.
Helaas kon ik niet de eerste wedstrijd van onze volleybal dames op de Olympische Spelen zien , die tegen Turkije moesten spelen. Ik werd gedurende de ochtend op de hoogte gehouden via mijn vrouw over de stand. Na 2-0 voorsprong , dacht ik dat dit wel gewonnen zou worden, echter teleurstellend met 2-3 verloren! Maar onze dames en heren van het hockey zijn goed bezig met ieder 2 gewonnen partijen!
Op de club aangekomen , lichte paniek, waar zijn de sleutels van de buggy en ons marshal honk? Na wat heen en weer bellen wist Adinda de sleutels in een kast te vinden. Snel een cappuccino halen, het programma op de i-pad bekijken en de baan op. Zo’n stralende zonnige dag maakt iedereen echt heel blij en ondanks dat het om 10.00 uur al aardig warm begint te worden , is de sfeer tot dan toe vrolijk, positief en genietend!
Maar dan toch …. Ik word gewaarschuwd door 2 flights op lus B dat er twee oudere heren gestart zijn , die niet voorkomen op de spelerslijst? Inderdaad staan ze ook niet in de i-pad vermeld en dus verzoek ik beide ,voor mij bekende heren, vriendelijk te stoppen met hun spel en de flights achter hen door te laten gaan. Lichte verwarring bij de heren, want “ ik dacht dat jij ons had aangemeld…..? “zeiden ze tegen elkaar. Zonder problemen begaven zij zich naar het terras en konden later , na overleg met de receptie , gelukkig toch hun rondje afmaken.
Al rijdend aan de buitenkant van hole 10 op het pad, waar duidelijk gemaaid was en ik zomaar 4 golfballen kon “toe-eigenen”, zag ik opeens een rugzak naast het pad liggen.
Deze was half open en er zaten mailpapieren in , een randomreader , een agenda , tandenborstels , etc. Deze was duidelijk over het hek gegooid van buiten af richting ons pad.
De rugzak direct afgegeven aan de receptie en Sandra ging nog eens goed de inhoud bekijken en daar werd naam en telefoonnummer gevonden. Ze zouden deze persoon wel bellen en ben benieuwd, maar ik vond het wel een beetje “ lugubere vondst!”
Om half 12 nog een grote groep gastspelers uit Heemskerk, die klaar stonden op hole 1. Zij hadden al een beetje rondgelopen en vonden dat onze baan er fantastisch mooi uitzag. Enkelen hadden hier zelfs vroeger competitie tegen onze teams gespeeld.
Onze leden achter deze groep moesten iets meer geduld hebben , aangezien deze vriendelijke gastgolfers niet al te snel waren, maar deze prachtige zonnige dag maakte het helemaal goed. Tegen 1 uur afgelost door Barrie en heerlijk nog wat balletjes geslagen op onze driving range.

Marshal Reinier