Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

Longhitters doen het goed

Longhitters doen het goed vanaf de rode teebox
9 augustus stond de tweede wedstrijd van het regenboogklassement op het programma: Het Birdiefest. In de wedstrijd vanaf de rode teebox werd er niet perse fantastisch gescoord maar birdies waren er genoeg. Het deelnemersveld dit jaar was goed voor 30 birdies en 2 eagles (complimenten hiervoor aan Bart van Hulten en Chris Versteegh, waarover later meer).

De parkeerplaats was al vergeven voor het toernooi begon: Lars Kemperink was de wedstrijd even vergeten waardoor zijn flightgenoot zelf op zoek moest naar een nieuwe flight. Lars mag daarom zijn fiets de komende twee weken even aan de andere kant parkeren. De flight van de minst succesvolle speler deze week werd beloond met de petten van de 19e hole podcast.

Technische prijzen

Chris Versteegh besloot het Learybordje (hole 1) in de hole te plaatsen na eerst de green te hebben gehaald vanaf de teebox en vervolgens een vijfmeterput uit te holen. Hij gaat naar huis met de schoenspanners van Prent verzekeringen. 

De Neary en het pakket van Kwestie van Smaak werden gewonnen door Boris Bassa die op hole 7 enkele centimeters naast de vlag sloeg. Het was sowieso feest in zijn flight want zij wonnen de longest borrelplank nadat Rob van Montfoort de longest drive wist te slaan op hole 15.

Podium

Op de tweede en derde plaats staan respectievelijk Herman Mittendorff en Nico Brand die een zeer keurige 35 punten binnenbrachten. De winnaar van de high beer was met 38 punten Rob van Montfoort, die tot ieders genoegen het terras trakteerde op een lekker biertje. 

Het was een prachtige dag. Op 23 augustus staat de Battle of the Backtees opnieuw op het programma en op 7 september (zaterdag) is het weer tijd voor een invitational. 

We zien iedereen graag snel weer terug, 

Hartelijke groet,

De Herenmiddag