Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

Senioren dames 2


April doet wat hij wil en dat hebben we geweten!

Op 4 april startten we bij De Compagnie in Veendam, nadat we eind maart eerst op trainingskamp waren geweest bij De Hooge Graven in Ommen (aanrader) en Zwolle. Wij, dat zijn Celia, onze captain, Marieke vd E, Annemarie V, Amarantha B, Karen K, Sylvia B en Esther V, onze jong(st)e aanwinst. Door de natte en koude omstandigheden van ons trainingskamp en bij het voorspelen in Veendam waren we in ieder geval goed voorbereid en gehard voor wat komen ging: 4 weken lang warme broeken, truien, wanten, regenkleding, droge sokken en (soms dubbele) paraplu’s voor zover die gebruikt konden worden in de af en toe stormachtige wind. Pas in week 5, toen we als gastvrouw mochten aantreden op onze eigen baan, konden de rokjes en korte broeken uit de kast en kregen we wat we onze tegenstandsters al hadden beloofd: op Amelisweerd is het goed weer!
We speelden na Veendam nog bij De Koepel, Anderstein en Zwolle en maakten het tot en met de afsluitende partijen bij ons thuis heel spannend met zowel een keer winst als een keer verlies en met twee keer een gelijkspel. Dat Zwolle er met kop en schouders bovenuit stak met vier keer winst was duidelijk, maar op welke plek de ander vier teams zouden eindigen werd pas tijdens de laatste partijen tussen Zwolle en De Compagnie beslist. Op ons terras konden wij alleen maar vol spanning toekijken, ook door het dichtbijkomende onweer. Eindigen als tweede ondanks ons wisselende spel voelde daarom toch wel goed!
Zwolle mocht na afloop in het virtuele water springen en Anderstein kreeg als laatste van de poule zwemvleugeltjes zodat ze het hoofd volgend jaar beter boven water kunnen houden.
Het weer hield ons dit jaar met moeite warm, maar de tegenstandsters waren gezellig en hartverwarmend. Bedankt allemaal en volgend jaar weer een nieuwe ronde, met een nieuwe kans.