Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

Gezelligheidsrondje 13 juli

Gezelligheidsrondje voor nieuwe leden en mentoren
Zaterdag 13 juli is het 3e gezelligheidsrondje van 2024 voor nieuwe leden en mentoren gehouden.

13 nieuwe leden en 8 mentoren gingen de baan in, drie flights op lus A, drie flights op lus B en één flight op de par 3 baan. De opkomst was wat minder groot dan gebruikelijk, waarschijnlijk ook omdat dit het eerste weekend van de schoolvakantie is.

We speelden een Texas Scramble, waardoor de scores natuurlijk heel goed zijn omdat je steeds de beste bal mag gebruiken.

Op Lus A wist de flight van Aurelia Kroezen (mentor) met nieuwe leden Hilary Richters en Peter Jan Hoogerwerf de beste score neer te zetten met 37 slagen (23 netto), een mooie prestatie.

Op lus B waren Sylvia Barlag (mentor) en nieuwe leden Peter Dekkers en Peter Verhoef het beste met 37 slagen (24 netto).

Na afloop een gezellige borrel voor alle deelnemers. Een grote groep bleef ook nog een hapje eten. Zo is deze activiteit bedoeld. Kennis maken met andere nieuwe leden van de club en de mentoren door samen een rondje te spelen en na afloop te borrelen en eten.

Na de zomer zal het laatste, afsluitende gezelligheidsrondje plaatsvinden op zondag 13 oktober, starttijden vanaf 15.20 uur. Nieuwe leden vanaf 1 januari 2023 (ook doorstromers van de par 3 baan naar de 18 holes baan) zijn van harte welkom. Opgeven kan via intogolf bij wedstrijden, vanaf 3 weken vóór aanvang van de wedstrijd. We hopen op een goede opkomst. Mis het niet, de laatste keer zijn er ook leuke prijzen te winnen.

Voor vragen mail naar nieuweledencommissie@amelisweerd.nl