Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trolleys
Wintergreens
Wintertees

De nieuwe baancommissie

De baancommissie heeft een nieuwe samenstelling.

Dop Bär
Andreas Crebolder
Rik Thijssen
Alfred Slik (vz)

Wat doen wij:
De baancommissie is een adviserende commissie, die ondersteunt bij baangerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan baankwaliteit, baaninrichting, oefenfaciliteiten, duurzaamheid en kennisborging.

Wie zijn wij:
Sinds een week ben ik lid van de baancommissie met als onderwerp de flora van de baan, dus de bomen, struiken en andere planten.
Ik heb 37 jaar biologie gedoceerd en heb daarnaast veel plezier aan mijn tuin.
Mijn taak is het adviseren over het behoud van onze flora en ik hoop ook de kennis over planten bij de leden te vergroten.
Ik verheug me op de samenwerking met Alfred, Dop en Rik.

Andreas Crebolder

Mijn inzet voor de baancommissie zal zijn gericht op de avi- en lopende fauna. In de vorige commissie deed ik dat ook, niet omdat ik een grote kenner ben, maar wel een grote liefhebber. Ik communiceer mijn waarnemingen in de baan op de website. Veel leden hebben ook grote kennis van zaken en geven tips, is leuk om te delen. Ik verheug me op de komende tijd, zeker om dat de commissie naast Alfred en Rik versterkt wordt met Andreas, een echte flora kenner. De baan is rijk aan leven.

Dop Bär

Water, bodem en duurzaamheid hebben mijn interesse. Daarnaast zonder visie geen goed plan en uitvoering om daarmee het speelplezier voor de leden en gasten te garanderen.

Zie er naar uit een bijdrage te mogen leveren aan de nieuwe baancommissie.

Rik Thijssen

Ik vind het leuk om onze golfbaan kwalitatief op een hoger plan te krijgen samen met interne en externe stakeholders van UGC Amelisweerd.

Alfred Slik (vz)

Vragen, ideeën of observaties? Stuur ze naar baancommissie@amelisweerd.nl.