Migratie IntoGolf

Vanaf maandag 13 november is Amelisweerd over naar IntoGolf. Dit betekent dat je nu via IntoGolf onder andere je starttijden reserveert en je inschrijft voor wedstrijden. Ook log je vanaf nu in op de website met je IntoGolf gegevens.

Heb je nog geen inloggegevens?

Ga naar https://amelisweerd.golfer.intogolf.nl en kies ‘wachtwoord vergeten’. Volg daar de instructies. Vervolgens zul je een e-mail krijgen om je wachtwoord in te stellen. Vragen? We staan voor je klaar bij de receptie.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Gasten

Wij heten je van harte welkom op de Utrechtse Golfbaan Amelisweerd. Ontworpen door Gerard Jol en voorzien van diverse natuurlijke elementen zoals vele bomen, drie grote waterpartijen en strategisch geplaatste bunkers biedt onze 18 holes baan zeer veel uitdaging voor zowel de beginnende als de gevorderde speler. Daarnaast beschikt Amelisweerd over een 9 holes Par 3 baan, een driving range en oefenfaciliteiten en een aangenaam clubhuis met shop.

Greenfeespelers op de 18 holes baan zijn van harte welkom met minimaal handicap 54. Voor de 9 holes par3 baan heeft u minimaal baanpermissie nodig. Reserveren via de shop of via de site kan vanaf 14 dagen van tevoren.

Voor de driving range is reserveren niet nodig.