Migratie IntoGolf

Vanaf maandag 13 november is Amelisweerd over naar IntoGolf. Dit betekent dat je nu via IntoGolf onder andere je starttijden reserveert en je inschrijft voor wedstrijden. Ook log je vanaf nu in op de website met je IntoGolf gegevens.

Heb je nog geen inloggegevens?

Ga naar https://amelisweerd.golfer.intogolf.nl en kies ‘wachtwoord vergeten’. Volg daar de instructies. Vervolgens zul je een e-mail krijgen om je wachtwoord in te stellen. Vragen? We staan voor je klaar bij de receptie.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Vergaderruimtes

Zoekt u een vergaderruimte in een inspirerende omgeving op een centrale plek in Nederland? 

Reserveer dan een van de vergaderruimtes in ons clubhuis. We beschikken over 2 vergaderruimtes; een bestuurskamer voor bijeenkomsten tot 12 personen en een grote zaal voor bijeenkomsten tot 60 personen. Beide vergaderruimtes zijn voorzien van airconditioning.

Parkeren en draadloos internet is bij onze golfclub gratis!

Voor reserveringen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat: 030 – 25 46 648 of sales@amelisweerd.nl

Bestuurskamer

Deze royale vergaderkamer ligt op de eerste etage van het clubhuis. In de ruimte staat een vaste grote vergadertafel met comfortabele stoelen voor maximaal 12 personen. Voor frisse lucht stap u zo het royale balkon aan de voorzijde van het clubhuis op. En voor de warme dagen is de bestuurskamer voorzien van airconditioning.

Zaalhuur per dagdeel*: € 125,00

Grote zaal

Aan de achterzijde van het clubhuis, op de eerste etage en met prachtig uitzicht over de baan ligt de grote zaal. De ruimte is geschikt voor maximaal 60 personen in theateropstelling en 25 personen in U-vorm. Aan de vergaderruimte grenzen 2 balkons en ook de grote zaal is voorzien van airconditioning.

Zaalhuur per dagdeel*: € 225,00

Apparatuur

Flipover & stiften – gratis
Beamer & scherm – € 25,00 per dagdeel*

*Dagdelen:
08.30 – 13.00 uur
13.00 – 17.30 uur
17.30 – 21.00 uur

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.