Buggies

Helaas mogen er t/m zaterdag 20 april geen buggies in de baan. Zaterdag wordt er opnieuw gekeken.

Baanstatus

Laatst bijgewerkt op:
Lus
Qualifying
Buggies
Trollies
Wintergreens
Wintertees

Lid worden

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een lidmaatschap bij onze club. De Utrechtse Golfclub Amelisweerd kent diverse lidmaatschappen. Voor het Full Membership en het Jong Volwassenen lidmaatschap hebben wij momenteel ons maximale aantal leden bereikt. In september 2024 zullen de aanmeldformulieren voor deze lidmaatschappen hier weer terug te vinden zijn. Afhankelijk van het aantal opzeggingen, kunnen wij dan weer leden toelaten. Aanmelden is geen garantie tot plaatsing, momenteel zijn er nog steeds meer aanmeldingen dan afmeldingen. Plaatsing gebeurt op basis van een puntensysteem (woonachtig binnen een straal van 15 km.: + 2 pnt., lid van de par-3: + 3 pnt., partner of familielid woonachtig op hetzelfde adres: + 1 pnt., per jaar dat je al op de wachtlijst staat: + 1 pnt.). De kosten voor alle lidmaatschappen vind je terug onderaan de pagina Onze lidmaatschapsvormen.

Inschrijven voor lidmaatschappen vanaf 19 jaar voor de grote baan kan uitsluitend in de maand september. Inschrijven voor de jeugd en PAR-3 lidmaatschappen zijn gewoon mogelijk.

Heb je vragen over de lidmaatschappen kun je een mail sturen naar secretariaat@amelisweerd.nl.

Heb je een handicap onder de 5.0 en heb je de ambitie in onze dames- of herenselectie te spelen dan kun je contact opnemen met Chris Versteegh (bestuurslid Sport en Spel) via chris.versteegh@amelisweerd.nl